27-мо издание на "Учител на годината"

10-05-2024

За двадесет и седма поредна година Синдикатът на българските учители (СБУ) към КНСБ организира Националния конкурс 'Учител на годината', съобщи председателят на СБУ д-р на икономическите науки Янка Такева.

В заключителния етап на тазгодишния конкурс, който ще се състои на 10 май от 11:00 ч. в 'София хотел Балкан', са номинирани 70 учители и директори, като измежду тях ще бъдат излъчени победителите в десет направления. 
Направленията са предучилищно възпитание и подготовка; начално образование; хуманитарно образование; природо-математическо; изкуства и спорт; професионално образование, директори и помощник-директори; възпитателна работа, извънкласни и извънучилищни дейности, училищни психолози и педагогически съветници; млади учители; учители наставници.

На тържеството ще бъдат връчени награди на удостоените със званието 'Учител на годината' и на носителите на специалната награда на председателя на СБУ.

Като гости на тържеството са поканени: президентът Румен Радев, министри, президентът на КНСБ Пламен Димитров, представители на Министерството на образованието и науката, началници на Регионални управления на образованието, учени и социални партньори.

viber


Обменни курсове на БНБ за днес 20-05-2024

  • euro 1 EUR = 1.95583 BGN
  • usd 1 USD = 1.80361 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.28258 BGN
  • chf 1 CHF = 1.98461 BGN



BulNews.net - Новините от България и света - факти и събития.

© 2024 BulNews.Net